ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για θέατρο του παραλόγου κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα των προστίμων στους πολίτες στην περίπτωση που υπερβαίνουν το 65% της χωρητικότητας του μέσου.
Αναλυτικά:
«Μιας και ο κ. Μητσοτάκης έχει σύσκεψη για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ας δώσει μία εξήγηση και για το θέατρο του παραλόγου με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
»Την ώρα που μειώνουν ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια, απειλούν με πρόστιμα τους πολίτες, στην περίπτωση που υπερβαίνουν το 65% της χωρητικότητας του μέσου.
»Και αφού τα κρούσματα διαρκώς αυξάνονται, τώρα ο κ. Μητσοτάκης πετάει το μπαλάκι στους επιστήμονες για ενδεχόμενη λήψη νέων μέτρων για τα ΜΜΜ.
»Αν τα μέλη της κυβέρνησης, εκτός από ελικόπτερα, είχαν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά στη ζωή τους λεωφορείο ή τρένο, θα αντιλαμβάνονταν ότι οι αποφάσεις τους είναι εκτός πραγματικότητας και γίνονται πλέον επικίνδυνες».
























































