ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τρόικα εξουσιάζει την Ελλάδα είναι το συμπέρασμα της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ σύμφωνα με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.
«Ο Πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, με τα όσα «είπε», μισοείπε και δεν είπε στην ΔΕΘ, επιβεβαίωσε ότι και μετά τις διαπραγματεύσεις – παρωδία στο Παρίσι, την Ελλάδα εξουσιάζει η Τρόικα” υπογραμμίζει ο Πάνος Καμμένος και συμπληρώνει ότι η ομιλία του Πρωθυπουργού έρχεται σε μια στιγμή που έσκασαν σαν φούσκα οι επικοινωνιακές υποσχέσεις των τελευταίων ημερών από την συνάντηση με την Τρόικα στο Παρίσι.
Στην ανακοίνωσή του ο Πάνος Καμμένος σημειώνει ότι για “πρώτη φορά, Πρωθυπουργός προκαλεί το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας ειρωνικά σε ομιλία του το Άγιο Όρος”.
























































