ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρεμάστηκε στη φυλακή η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή
Η Αλβανία «πάγωσε» περιουσιακά στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για το θέρετρο του Κούσνερ - Εμπλέκεται και το Κατάρ
Έκρηξη θαλάσσιου drone στο ρουμανικό λιμάνι της Κωνστάντζας στη Μαύρη Θάλασσα
Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
«To καλάθι δεν βγαίνει» - Η ΕΛ.Α.Σ. για την ακρίβεια Μητσοτάκη: Από το 2020 οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν την Κυριακή στο κέντρο της Βηρυτού μεταξύ των δυνάμεων επιβολής του νόμου και διαδηλωτών, στη δεύτερη συναπτή ημέρα ταραχών μετά την πολύνεκρη έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου.
Σε μια λεωφόρου που οδηγεί στο κοινοβούλιο, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και έριξαν πυροτεχνήματα εναντίον της Αστυνομίας, η οποία απάντησε με χρήση δακρυγόνων προσπαθώντας να διαλύσει το πλήθος, διαπίστωσε ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου, μία ημέρα μετά τα παρόμοια επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ομάδα διαδηλωτών έκανε έφοδο στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας στη Βηρυτό.























































