ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς δεν έχει 180 βουλευτές

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς δεν έχει 180 βουλευτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η κυβέρνηση δεν έχει τους 180 βουλευτές όσες πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα κι αν επιστρατεύσει. Η “αισιοδοξία” του κ. Σαμαρά είναι κυριολεκτικά στον αέρα γι’ αυτό και δεν πείθει ούτε τους βουλευτές της ΝΔ», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στη Real News.

Όπως σημειώνει, «μετά το 1,2% των ευρωεκλογών, ο Φ. Κουβέλης έχει μετακινηθεί από το καθαρό “δεν με ενδιαφέρει” στο πολύ θολό “δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν είναι ώρα να πάρω θέση”. Αυτή η μεταστροφή προκαλεί φθορά και στον ίδιο και στη ΔΗΜΑΡ. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι δε θα γίνει τίποτα από όσα συζητιούνται, γιατί ακόμη και αν τον προτείνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι αν ο ίδιος δεχθεί, και πάλι δεν θα προκύψουν οι 180. Και σε κάθε περίπτωση, ας μην ξεχνάμε ότι “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”».

Απαντώντας στο ερώτημα αν σωστά πήγε ο κ. Τσίπρας στο Κόμο σημείωσε: «Η πρόσκληση εγγράφεται στην πανευρωπαϊκή αναγνώριση που απέκτησε ο Αλ.Τσίπρας ως υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν, αλλά και, κυρίως, στην πεποίθηση που έχει εδραιωθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των επόμενων εθνικών εκλογών. Στην πολιτική, το κρίσιμο είναι τι λες και, κυρίως, τι κάνεις. Η συνέπεια λόγων και έργων μετράει και όχι ο φόβος της αντιπαράθεσης ιδεών και απόψεων σε κορυφαίες διεθνείς συναντήσεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%

Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα

Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ – Ακολουθούν και άλλοι

Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βουτιά» στο 21,5% για τη ΝΔ – Στο 21%+18% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του Τσίπρα

Παρέμβαση Πρ. Παυλόπουλου για υποκλοπές: Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...