ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αρνητικές -από σταθερές- υποβάθμισε τις προοπτικές επαναξιολόγησης 12μήνου (outlook) για τις τουρκικές τράπεζες η Fitch Ratings, σε συνέχεια ανάλογης δράσης για την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας.
Μεταξύ αυτών και οι δύο κρατικές τράπεζες Turkiye Kalkinma ve Yatirim Bankasi και Turkiye Ihracat Kredi Bankasi.
Ο αμερικανικός οίκος επικαλείται, εκτός από την υποβάθμιση της Τουρκίας από πλευράς πιστοληπτικής ικανότητας, την εξάντληση των συναλλαγματικών αποθεμάτων και τον κίνδυνο αυξημένης πίεσης στα εξωτερικά οικονομικά της χώρας, εν μέσω αυξημένης αστάθειας της αγοράς.
Επίσης, η υποβάθμιση του outlook αντικατοπτρίζει την πιθανότητα κρατικής παρέμβασης που θα εμπόδιζε την ικανότητα των τραπεζών να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε εξωτερικό χρέος.























































