ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Θεωρώ ότι θα ήταν μεγάλο λάθος στις σχέσεις ενός πρωθυπουργού και ενός περιφερειάρχη να μπαίνει το παρελθόν” τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και συμπλήρωσε με νόημα “νομίζω ότι με τον Πρωθυπουργό για το καλό των πολιτών θα συνεργαστούμε άψογα όταν χρειαστεί”.
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας την ψυχρότητα που παρατηρήθηκε στη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν ο πρωθυπουργός δεν το έτεινε το χέρι για τον χαιρετήσει στη ΔΕΘ, και το έκανε παρά μόνο μετά την παρότρυνση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως σημείωσε, δεν πιστεύει ότι έγινε εσκεμμένα και υπογράμμισε “εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Προκειμένου να λύσω τα θέματα της Περιφέρειάς μου θα μιλήσω με τον οποιοδήποτε και θα συγκρουστώ με τον οποιοδήποτε”
Ωστόσο όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο ραδιοφωνο Παραπολιτικά FM, από τις εκλογές κι έπειτα δεν επικοινώνησε καθόλου με το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
























































