ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πολεμική Αεροπορία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φλοράνς Παρλί,


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον εντυπωσιασμό των Γάλλων ιπταμένων από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, τη δράση και το επιθετικό πνεύμα των Ελλήνων αεροπόρων, μετέφερε η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας στον Έλληνα ομόλογό της, Νίκο Παναγιωτόπουλο, κατά τη χθεσινή τους επικοινωνία.
Η Φλοράνς Παρλί μετέφερε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Νίκο Παναγιωτόπουλο για την τετραμερή άσκηση στην Κύπρο, «Ευνομία», αλλά κυρίως για τον τρόπο που έδρασαν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας- και αυτοί που μεταστάθμευσαν στην Πάφο αλλά κι εκείνοι που έφτασαν αθέατοι από την Κρήτη.
Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και τη διάρκεια των προκλήσεων της Τουρκίας, όπως επισήμανε ο Έλληνας υπουργός προς την ομόλογό του.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας:
«Συζητήθηκαν, οι διμερείς σχέσεις για ζητήματα που αφορούν στην Άμυνα και την Ασφάλεια, εξοπλιστικά προγράμματα και εκφράστηκε η κοινή βούληση να ενισχυθεί περαιτέρω η αμυντική συνεργασία των δύο χωρών».
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δυο υπουργοί συζήτησαν ακόμη και τους αριθμούς των μαχητικών αεροσκαφών, πόσα μπορούν άμεσα να φτάσουν στην Ελλάδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί ο αριθμός να είναι αυξημένος σε σχέση με αυτόν που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής, δηλαδή τα 18.
























































