ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Δωδεκάνησα, Ελληνική Αιγιαλίτιδα Ζώνη (Χωρικά Ύδατα), Έρευνα Υδρογονανθράκων, Καστελλόριζο, Ρόδος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «Oruc Reis» έχει σταματήσει την πορεία του, πολύ κοντά στο Καστελλόριζο, όπως φαίνεται και από τη θέση του στο marinetraffic, που δημοσιεύει το Militaire.
Την ίδια ώρα η «Yeni Safak», γράφει ότι μετά από τη NAVTEX που λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου, το «Oruc Reis» θα συνεχίσει τις έρευνες του με νέα NAVTEX, στα όρια των χωρικών υδάτων σε Καστελλόριζο και Ρόδο.
Όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ, οι έρευνες σύμφωνα με το δημοσίευμα θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα ολοκληρώνεται η σύνοδος της ΕΕ για την ανατολική Μεσόγειο.
Για ανανέωση της τουρκικής Navtex έως τις 25 Σεπτεμβρίου κάνει λόγο η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak» σημειώνοντας ότι το ερευνητικό σκάφος, «Ορούτς Ρέις» θα συνεχίσει το ταξίδι του και θα κατευθυνθεί βορειότερα φτάνοντας στα όρια των χωρικών υδάτων, στα 6 μίλια από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο.
Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Sozcu» στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι η Ελλάδα αυξάνει την ένταση στέλνοντας στα ελληνικά νησιά (Κω, Λέρο, Σύμη, Καστελόριζο, Χίο, Λέσβο) 540 στρατιώτες επισημαίνοντας ότι δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για αιτία πολέμου και καμία αποκλιμάκωση από την πλευρά της Τουρκίας δεν είναι ορατή.
Το τζιχαντιστικό καθεστώς Ερντογάν πραγματοποιεί έρευνες στα ύδατα Ρόδου και Καστελλόριζου, αμφισβητώντας ευθέως το δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια.
























































