ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ισλαμιστές, Κύπρος, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,


















































Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Νίκος Δένδιας: «Η πατρίδα μας έχει τη φιλοδοξία το 2030 να είναι η ισχυρότερη δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη χρήση
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του - Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σκληρή γραμμή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξακολουθεί να κινείται και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του ΝΑΤΟ που επισκέφθηκαν την Άγκυρα για να υπάρξει αποκλιμάκωση, δήλωσε ότι η Τουρκία είναι υπέρ τη προσέγγισης και αναμένει όλες οι χώρες να λαμβάνουν υπόψη τα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.
«Στο θέμα της επίλυσης των προβλημάτων τονίστηκε ότι αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στο διεθνές δίκαιο, τις διμερείς συμφωνίες και τις σχέσεις καλής γειτονίας, καθώς επίσης και στην ανάγκη οι άλλες χώρες να συμπεριφέρονται με βάση την κοινή λογική και το πνεύμα συμμαχίας, όπως και στο να λαμβάνεται υπόψη η ικανότητα της Τουρκίας να προστατεύει -όπως έκανε πάντα- τα δικαιώματα, ενδιαφέροντα και συμφέροντα στη Γαλάζια Πατρίδα, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ακάρ.
Στο μεταξύ, η τουρκική εφημερίδα «Turkiye» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρει ότι σε περίπτωση πολέμου, τζιχαντιστές μισθοφόροι από τη Συρία θα πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό δημοσίευμα του TRIBUNE.
























































