ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Ζόραν Ζάεφ, Προοδευτική Συμμαχία, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας» τόνισε κατά την υποδοχή ο κ. Τσίπρας.
«Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της.
»Σήμερα όχι μόνο τη σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε, με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας να επισημαίνει πως «αυτή είναι η πραγματική επιτυχία».
«Εκπληρώνω το όνειρό μου» σημείωσε ο κ. Ζάεφ κατά την αντιφώνησή του, τονίζοντας πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία».
























































