ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέα δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ από την Pulse η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου αποτυπώθηκε στο 16,5%.
Συγκεκριμένα ΝΔ 39,5, ΣΥΡΙΖΑ 23, ΚΙΝΑΛ 6,5, ΚΚΕ 5,5, Ελληνική Λύση 4, ΜέΡΑ 25 2,5, Άλλο κόμμα 6 και αναποφάσιστοι 8%.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων η διαφορά βρίσκεται στο 17,5 %, με τη Νέα Δημοκρατία να καταγράφει 41,5%, τον ΣΥΡΙΖΑ 24% και ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 7%, ΚΚΕ με 6%, Ελληνική Λύση με 4% και ΜέΡΑ 25 με 2,5 %.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται με 46% ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 24%, ενώ η απάντηση «κανένας από τους δύο» συγκεντρώνει το 26%.
Για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 43% τα είδε θετικά, το 30% αρνητικά, με το 27% να απαντάει «δεν ξέρω, δεν απαντώ».
Όσο για τα οικονομικά μέτρα που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας το 31% απάντησε πως τα είδε θετικά, το 37% αρνητικά και το 32% απάντησε «δεν ξέρω, δεν απαντώ».
























































