ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο
Η μεγάλη έξοδος: Κράτη εκδίδουν κατεπείγουσες εντολές αποχώρησης από το Ιράν
Δημοσκόπηση GPO: Πτώση ΝΔ στο 23,8%, το χαμηλότερο ποσοστό το 2026
Κύπρος-ΗΠΑ: Ενεργειακή συμμαχία με ορίζοντα το 2030 και επενδύσεις δισεκατομμυρίων
Έλληνες μαθητές «αποκρυπτογράφησαν» γλώσσες υπό εξαφάνιση με μεθοδολογία Sudoku
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο διακεκριμένος ερευνητής των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων στο Εθνικό Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, επισήμανε ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε τον χειμώνα εμβόλια για τον κορωνοϊό.
«Μην περιμένουμε εμβόλια αυτό τον χειμώνα.
»Ο χειμώνας θα βγει με μέτρα δημόσιας υγείας…», είπε ο Γιώργος Παυλάκης, οριοθετώντας την μαζική παραγωγή και διάθεση των πρώτων εμβολίων στην παγκόσμια κοινότητα στα μέσα του 2021.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η γενικότερη εικόνα, σε σχέση με το παρελθόν, είναι αισιόδοξη, λόγω της «πρωτοφανούς συνεργασίας μεταξύ των εταιριών που πραγματοποιούν κλινικές δοκιμές για τη δημιουργία εμβολίων».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι «αν είχαμε κάνει, σε διεθνές επίπεδο, καλύτερη επένδυση για τον κορωνοϊό, θα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι με τον SARS-2».
Σε σχέση με την ελληνική αντίδραση απέναντι στον ιό, ανέφερε ότι «ο φόβος μπροστά στο άγνωστο ήταν ο κύριος λόγος που η Ελλάδα πήγε πολύ καλά στην πρώτη φάση της πανδημίας».
Οι προοπτικές για το εμβόλιο, τα φάρμακα και τις ανοσοθεραπείες απέναντι στη νόσο Covid-19, όπως και οι εξελίξεις που καταγράφονται διεθνώς και στη χώρα μας σχετικά με την πανδημική κρίση, αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα κορυφαίων εισηγητών στην πρεμιέρα του μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, τον νέο κύκλο του οποίου άνοιξε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.























































