ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο άφησε την τελευταία της πνοή αφού δέχτηκε επίθεση στην ουκρανική πρωτεύουσα και η τοπική Αστυνομία αναζητά έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της.

Η Σανβέρ Νικαέλο βρέθηκε αναίσθητη από περαστικούς κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, σε ένα αλσύλλιο του Κιέβου.

Έφερε τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε μια ταυτότητα με το όνομά της όπου αναφερόταν ότι είναι υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ», ανακοίνωσε η Αστυνομία μέσω του Facebook.

Οι Αρχές αναζητούν ως ύποπτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας έναν άνδρα ηλικίας 30-40 ετών με κοντά, μαύρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε μαύρο σορτσάκι, μπλουζάκι και σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να σχολιάσει την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

Αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα – Αγνοείται η τύχη μέλους του πληρώματος

Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»

Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»

Η Τεχεράνη επιμένει να διατηρήσει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ, λένε ανώτερες ιρανικές πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr