Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαρλ Μισέλ: Μέρα με τη μέρα θα παρακολουθούμε την Τουρκία

Σαρλ Μισέλ: Μέρα με τη μέρα θα παρακολουθούμε την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το θέμα της Ανατολικής Μεσογείου θα τεθεί ξανά στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου ανέφερε ο Σαρλ Μισέλ κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα της τουρκικής παραβατικότητας ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επισήμανε ότι η ΕΕ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις «στενά, ημέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, σε συνεργασία με τα κράτη-μέλη που επηρεάζονται περισσότερο».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μισέλ σημείωσε ότι «συμφωνήσαμε να συζητήσουμε ξανά το θέμα της Ανατολικής Μεσογείου και της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου, θα ήθελα να ακολουθήσουμε αυτήν την προσέγγιση.

Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τους ηγέτες για τις εξελίξεις και να έχουμε μία σύντομη συζήτηση.

»Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά, μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, σε συνεργασία με τα κράτη-μέλη που επηρεάζονται περισσότερο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δηλώνει πως ο εχθρός «ηττήθηκε» σε γραπτό μήνυμα για το Νορούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...