ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Ηλίας Τζαννετουλάκος, για το θέμα που έχει προκύψει με το πλαστό πτυχίο του συζύγου της Μαρίας Γιαννακάκη.
Ο Ηλίας Τζαννετουλάκος, σε σχόλιό του σε ανάρτηση του εκδότη του Piraeuspress Σαράντου Ευσταθόπουλου, έκανε σύνδεση της ιστορίας του πλαστού πτυχίου με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς υπονοούμενα περί εκβιασμού όπως σχολίασε και ο Σαράντος Ευσταθόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαννετουλάκος αρχικά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Πειραιά ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, μετά από λίγες μέρες όμως αποχώρησε από την εκλογική μάχη συντασσόμενος στο πλευρό άλλου υποψηφίου Δημάρχου.
Διαβάστε την ανάρτηση που ανέβασαν τα Παραπολιτικά:
























































