Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυγμή από Μακρόν: Σκίτσα του Charlie Hebdo φωτίζουν κυβερνητικά κτήρια της Γαλλίας

Πυγμή από Μακρόν: Σκίτσα του Charlie Hebdo φωτίζουν κυβερνητικά κτήρια της Γαλλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον πόλεμο κατά του ισλαμικού φανατισμού κήρυξε ο Εμανουέλ Μακρόν δίνοντας άδεια ώστε να φωτιστούν κυβερνητικά κτήρια με τα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που απεικονίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία για τον πρόσφατο αποκεφαλισμό καθηγητή από φανατικό μουσουλμάνο.

Σε ομιλία του ο πρόεδρος της Γαλλίας έκανε για πρώτη φορά λόγο για τον θρησκευτικό απομονωτισμό και ανέλυσε το πλάνο του το οποίο θα κινηθεί σε πέντε άξονες με μέτρα πρόληψης κατά της ριζοσπαστικοποίησης των νεαρών μουσουλμάνων και της πάταξης των αποσχιστικών τάσεων στην κοινωνία.

Προχώρησε μάλιστα ήδη σε μαζικές απελάσεις ισλαμιστών αποφασίζοντας ταυτόχρονα το κλείσιμο των συλλόγων που υποτίθεται δραστηριοποιούνται κατά της ισλαμοφοβίας.

Όσον αφορά τα σκίτσα του Μωάμεθ, η αρχή έγινε με τον φωτισμό κυβερνητικών κτηρίων στο Μονπελιέ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Η στρατηγική μετατόπιση του Λιβάνου και η αναδιάταξη ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο (Daily Sabah)

Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού – Ο ρόλος της Τουρκίας

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους – Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr