ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γαλλική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ισλαμιστές, Πακιστάν, Τζιχαντιστές,

















































Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πακιστανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τη Δευτέρα τον Γάλλο πρεσβευτή στην Ισλαμαμπάντ, ανακοινώθηκε από το υπουργείο μία ημέρα αφότου ο Πακιστανός πρωθυπουργός Ιμράν Χαν δήλωσε πως ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν «επιτέθηκε στο Ισλάμ».
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters πως ο Γάλλος πρεσβευτής κλήθηκε στο ΥΠΕΞ, ενώ έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ανακοίνωση του υπουργείου η οποία αναφέρει πως «το Πακιστάν καταδικάζει τη συστηματική εκστρατεία ισλαμοφοβίας υπό το ένδυμα της ελευθερίας της έκφρασης».
Ο Χαν είχε κάνει τις δηλώσεις αυτές αφού ο Μακρόν απέτισε φόρο τιμής σε έναν Γάλλο καθηγητή Ιστορίας που αποκεφαλίστηκε από ριζοσπαστικοποιημένο ισλαμιστή ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί για τη χρήση στην τάξη σκίτσων που απεικόνιζαν τον προφήτη Μωάμεθ σε ένα μάθημα για την ελευθερία της έκφρασης.






















































