ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, Αστυνομία, Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Ο πρόεδρος Αλ Σίσι θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 11 και 12 Νοεμβρίου.
«Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, την 11η και 12η Νοεμβρίου», αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, το τριήμερο από 10 έως και 12 Νοεμβρίου, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
























































