ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Απάντηση της Αθήνας προς Άγκυρα: «Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση»
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τηλεφώνησε την Τρίτη για πρώτη φορά στον Τζο Μπάιντεν μετά τη νίκη του στις εκλογές, τον συνεχάρη και συζήτησε μαζί του τα πρώτα σημεία μιας πιθανής γρήγορης και καλής συνεργασίας.
Η καγκελάριος και ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησαν ότι η διατλαντική συνεργασία έχει μεγάλη σημασία ενόψει του πλήθους των παγκόσμιων προκλήσεων, σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL.
Την πληροφορία του RTL επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος δήλωσε ότι «η καγκελάριος Μέρκελ συνεχάρη τον ίδιο και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για την επιτυχία τους.
»Επιπλέον, η καγκελάριος εξέφρασε την επιθυμία για στενή και πλήρους εμπιστοσύνης μελλοντική συνεργασία».























































