ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα στα πέντε παιδιά εκτός τηλεκπαίδευσης και η Κεραμέως πανηγυρίζει

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα στα πέντε παιδιά εκτός τηλεκπαίδευσης και η Κεραμέως πανηγυρίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Όλες τις τελευταίες ημέρες η τηλεκπαίδευση έχει την «τιμητική» της, στις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας και σε διαρροές παραπλανητικών στοιχείων σε συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Η υπουργός των κλειστών σχολείων, άφησε στην άκρη τις καινοφανείς θεωρίες της ότι ο ιός δεν κολλάει στις αίθουσες των 30 παιδιών και βάλθηκε να μας πείσει ότι στην Ελλάδα συντελείται ένα τεχνολογικό θαύμα» προσθέτει.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «πράγματι, το μάθημα με το σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Webex της Cisco, που συνεχίζει να υπολειτουργεί και να ταλαιπωρεί 1.600.000 εκπαιδευτικούς, μαθητές και τις οικογένειές τους, μόνο ως τεχνολογικό και παιδαγωγικό άλμα (προς τα πίσω) μπορεί να χαρακτηριστεί.

»Ας μιλήσουμε ανοιχτά. Και από τεχνική και από παιδαγωγική άποψη αυτό που προσφέρεται στους μαθητές μας, παρά τις ηρωικές προσπάθειες των ιδίων, των δασκάλων και των οικογενειών τους είναι μια υποβαθμισμένη ψευτοτηλεκπαίδευση.

»Που εντείνει τις κοινωνικές και ταξικές ανισότητες και τα ψυχοσυναισθηματικά προβλήματα των παιδιών».

«Η υπουργός με τα στοιχεία που επιλεκτικά παρέθεσε, για πολλοστή φορά δεν τόλμησε να αναφερθεί στην παιδαγωγική διάσταση της τηλεκπαίδευσης και στα προβλήματα που ήδη διαπιστώνονται από ειδικούς επιστήμονες.

»Ταυτόχρονα, ούτε την απορία που πλανάται έλυσε, για τον αριθμό των μαθητών που έχουν αποκλειστεί από αυτή την προβληματική έστω τηλεκπαίδευση.

»Αυτή η “ασήμαντη” λεπτομέρεια διέφυγε από την πληθωρική αναφορά αριθμών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εκ μέρους της κυρίας υπουργού.

»Μάλιστα, πρόσφατα στη Βουλή είχε το θράσος να ζητήσει από την αντιπολίτευση να… βρει εκείνη τους μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση» καταλήγει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» – Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο της

Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης

Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν… επανάσταση – Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί

Γαλλία: 15χρονος μαθητής ακρωτηριάστηκε στο χέρι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...