ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Φάουτσι, Βρετανία, Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι, ζήτησε συγγνώμη που άφησε να εννοηθεί ότι πιστεύει πως η ρυθμιστική Αρχή της Βρετανίας για τα φάρμακα βιάστηκε να εγκρίνει το εμβόλιο των Pfizer and BioNTech κατά της COVID-19.
Στις δηλώσεις αυτές είχε προβεί μία ημέρα αφότου η Βρετανία έγινε η πρώτη χώρα που ενέκρινε το εν λόγω εμβόλιο για ευρεία χρήση, προκαλώντας σκεπτικισμό ανάμεσα στους Ευρωπαίους γείτονές της και υπόνοιες για πολιτικοποίηση του θέματος.
Ο Φάουτσι, ο οποίος ηγείται του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών στις ΗΠΑ, δήλωσε στο BBC:
«Εμπιστεύομαι σε μεγάλο βαθμό όσα κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο τόσο επιστημονικά όσο και την πλευρά των ρυθμιστικών Αρχών».
Πρόσθεσε ότι «η προσέγγισή μας χρειάζεται περισσότερο καιρό από ό,τι στη Βρετανία. Και αυτή είναι απλώς η πραγματικότητα.
»Δεν ήθελα να υπονοήσω κάτι περί αμέλειας παρόλο που έτσι φάνηκε».
Ο Φάουτσι είχε δηλώσει ότι Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα Υγείας της Βρετανίας «έκοψε δρόμο στον μαραθώνιο για τα εμβόλια και ξαναμπήκε στον αγώνα όταν πλέον βρισκόταν στην τελική ευθεία».























































