ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε την Τρίτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σ’ έναν 43χρονο ο οποίος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και το σπίτι της πρώην συντρόφου του επειδή ήθελε να χωρίσουν.
Όπως γράφει το cretapost, στις 16 Μαρτίου 2010 ο 43χρονος προσπάθησε να κάψει το αυτοκίνητο της φίλης του επειδή εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν.
Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου έβαλε φωτιά και στο σπίτι που διέμενε η φίλη του στην Ιεράπετρα.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 43χρονος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για τον βιασμό της ίδιας πρώην κοπέλας του και του είχε επιβληθεί ποινή 15 ετών.























































