ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Πιερρακάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Στέλιος Πέτσας,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται ο εμβολιασμός των κυβερνητικών στελεχών κατά του κορωνoϊού, στα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής.
Μετά τους υπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφού έφτασε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι έδωσαν το «ok» για να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμβολιαστούν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και οι υφυπουργοί, οι υφυπουργοί του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και οι γενικοί γραμματείς Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Σοφία Νικολάου και Βασίλειος Παπαγεωργίου, καθώς και η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου.
Ο προγραμματισμός της κυβέρνησης για το εμβόλιο, περιλαμβάνει επίσης αρκετά επιτελικά στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος, ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και ο γ.γ. Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κούτνατζης.
























































