ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πορτοσάλτε: Να μειωθούν 10% οι μισθοί Δημοσίου για να πάρουν δώρο οι υγειονομικοί

Πορτοσάλτε: Να μειωθούν 10% οι μισθοί Δημοσίου για να πάρουν δώρο οι υγειονομικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην πρόταση να περικοπεί το 10% του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων ώστε να βρεθούν τα χρήματα για να δοθεί το δώρο Χριστουγέννων στους υγειονομικούς, προχώρησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Αναφερόμενος σε δημοσίευμα της Καθημερινής, η οποία καλούσε την κυβέρνηση να διορθώσει την αδικία σε βάρος των γιατρών που δουλεύουν στις ΜΕΘ που δεν έχουν πάρει ούτε δώρο Χριστουγέννων ούτε κάποιο επίδομα, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην «ψαλίδα» μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

«Επειδή έχει ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να τολμήσει η κυβέρνηση να κόψει ένα 10% από το μισθό του δημόσιου τομέα και αυτά τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από εκεί, να δοθούν δώρο στους υγειονομικούς!» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ – 9 στους 10 «καμμένοι» από την ακρίβεια

Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Ιράν: Η εφημερίδα «όργανο» του καθεστώτος ΑΠΑΙΤΕΙ ο Τραμπ να δικαστεί στην Τεχεράνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr