ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πορτοσάλτε: Να μειωθούν 10% οι μισθοί Δημοσίου για να πάρουν δώρο οι υγειονομικοί

Πορτοσάλτε: Να μειωθούν 10% οι μισθοί Δημοσίου για να πάρουν δώρο οι υγειονομικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην πρόταση να περικοπεί το 10% του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων ώστε να βρεθούν τα χρήματα για να δοθεί το δώρο Χριστουγέννων στους υγειονομικούς, προχώρησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Αναφερόμενος σε δημοσίευμα της Καθημερινής, η οποία καλούσε την κυβέρνηση να διορθώσει την αδικία σε βάρος των γιατρών που δουλεύουν στις ΜΕΘ που δεν έχουν πάρει ούτε δώρο Χριστουγέννων ούτε κάποιο επίδομα, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην «ψαλίδα» μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

«Επειδή έχει ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να τολμήσει η κυβέρνηση να κόψει ένα 10% από το μισθό του δημόσιου τομέα και αυτά τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από εκεί, να δοθούν δώρο στους υγειονομικούς!» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής – Το «προφίλ» του

Πέθανε ο Κυριάκος Καζάκος, σε ηλικία 103 ετών, μακροβιότερο μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr