ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε αναφέρθηκε στην απόφαση του Ματέο Ρέντσι να αποσύρει τους δυο υπουργούς του κόμματός του Ζωντανή Ιταλία από την κυβέρνηση.
«Προσπάθησα, μέχρι την τελευταία στιγμή, να κρατήσω τον Ρέντσι στην κυβέρνηση.
»Είστε μάρτυρες των προσπαθειών μου, με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία» είπε ο Κόντε, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που συνεδρίασε αργά την Τετάρτη το βράδυ.
«Δεν είπαμε ποτέ όχι στον διάλογο, αλλά όλη αυτή η διαδικασία γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, όταν αναγκάζεσαι να κινηθείς σε ναρκοθετημένο πεδίο», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Όπως υπογραμμίζουν οι Ιταλοί αναλυτές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται τώρα η επόμενη κίνηση του Τζουζέπε Κόντε: Αν θα μεταβεί πρώτα στη Βουλή και τη Γερουσία για ανοικτή συζήτηση και ενδεχόμενη ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ή θα επιλέξει να συναντηθεί αμέσως με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα για να υποβάλει την παραίτησή του.























































