ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σαουδική Αραβία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
«Τροφή για καρχαρίες»: Ιρανοί διοικητές εξαπολύουν σφοδρές απειλές κατά των αμερικανικών στρατευμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση εναντίον της Σαουδικής Αραβίας και εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή επίθεση, καθώς και τις προηγούμενες απόπειρες εναέριων επιθέσεων, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ», αναφέρει και εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του προς τους ανθρώπους.
«Τέτοιες επιθέσεις που στοχεύουν αθώους πολίτες πρέπει να σταματήσουν αμέσως», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών.
Έκρηξη σημειώθηκε στο Ριάντ το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με αναφορές η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε βαλλιστικό πύραυλο.
«Η αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας αναχαίτισε πύραλο πάνω από το Ριάντ» μετέδωσε ο αρχισυντάκτης του Al Arabiya, Χαλίντ Αλγιαχιά.
























































