ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Σοκ στη Γερμανία: 6 νεκροί από πυροβολισμούς σε δομή κοινωνικής πρόνοιας - Συνελήφθησαν οι δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ρυθμό των ντέρμπι ζει αυτό το Σαββατοκύριακο η ποδοσφαιρική Ευρώπη και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί την ΟΠΑΠ Champion πρωταθλήτρια ξιφασκίας Δέσποινα Γεωργιάδου.
Λίγο πριν από την αναχώρησή της για τη Βουδαπέστη, όπου θα διεκδικήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού μιλάει για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Άρης (στις 19:30).
Η Δέσποινα Γεωργιάδου αναλύει ακόμα στο ΟΠΑΠ Game Time τα άλλα δύο τοπικά ντέρμπι, του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Σίτι και Γιουνάιτεντ και της Μαδρίτης, μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 18:30 και 17:15 αντίστοιχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σχολιάζει και το κλασικό ντέρμπι της Bundesliga, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σάββατο, στις 19.30, στο Μόναχο.























































