ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της "Γλυκιάς Συμμορίας"
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αντρέας Λοβέρδος με αρκετή σεμνότητα, χωρίς να επιβαρύνει το γραφείο τύπου του υπουργείου, ενημέρωσε την διαδικτυακή κοινότητα στο Facebook για την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Μάλιστα, μάλλον περιχαρής, ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας τον, προσέξτε βαρύτητα στο ρήμα που χρησιμοποιεί, “διαβεβαίωσε” ότι η ανάπτυξη ήρθε ήδη από το 2014 και ότι θα αυξηθεί και το 2014.
Διαβάστε τι έγραψε έγραψε στο Facebook:
Συνάντησα σήμερα τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Στουρνάρα. Η συνάντηση είχε ως θέμα την πορεία της οικονομίας, από την οποία εξαρτάται η αντοχή του κοινωνικού κράτους, δηλαδή της Παιδείας και της Υγείας κατά κύριο λόγο.
Ο κ. Στουρνάρας με διαβεβαίωσε, πως στο τρέχον έτος η οικονομία θα επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης και πως το 2015 οι ρυθμοί αυτοί θα ενισχυθούν.
























































