ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Νίκος Δένδιας: «Η πατρίδα μας έχει τη φιλοδοξία το 2030 να είναι η ισχυρότερη δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη χρήση
Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του - Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, το οποίο θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, τη Νότια Γειτονία, τα Δυτικά Βαλκάνια, και τις Σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Την Τρίτη 23 Μαρτίου θα μεταβεί στο Ντίσελντορφ όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Γερμανικού Ομόσπονδου Κρατιδίου της Ρηνανίας-Βεστφαλίας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU), Armin Laschet.
Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα συμμετάσχει στην εαρινή Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, η οποία θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες.
Μεταξύ των θεμάτων που θα εξετασθούν είναι ο διαλογισμός για το μέλλον της Συμμαχίας (ΝΑΤΟ 2030), καθώς και οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν.
























































