ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απλό συλλογισμό κάνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με αφορμή την πληροφορία πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιζε τένις προ ημερών.
Και σκέφτεται -όπως προφανώς σκέφτονται πολλοί Έλληνες- τι θα γινόταν αν στη θέση του ήταν πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και έπαζε τένις ενώ οι νεκροί από την πανδημία έφτασαν τις 9.100.
«Την ίδια στιγμή που στο Θριάσειο νοσοκομειο έφεραν ΚΙΝΗΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, φωτό 1, (για να αντιμετωπίζει τα περιστατικά;).
»Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “ζει το μύθο του” παίζοντας τένις με 9.150 σχεδόν νεκρούς!. φωτο 2
»ΥΓ. Φαντάζομαι να ήταν ο Τσιπρας στη θέση του ο Υποφαντης του Σκαι θα ειχε κάτσει πάνω στη ρακέτα και ο Πορτοσαλτε θα είχε βάλει μπαλάκια του τένις στο στόμα του δείχνοντας μια τη φωτογραφία στο γήπεδο, μια τη φωτογραφία από ομαδικούς τάφους, με μουσική υπόκρουση από θρίλερ τρόμου».


























































