ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί την Τρίτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα συναντηθεί με τον Εμιρατινό ομόλογό του σεΐχη Αμπντουλάχ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν.
Σημειώνεται ότι θα είναι η τέταρτη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στα Εμιράτα από ανάληψης καθηκόντων του, γεγονός που υποδηλώνει τους ιδιαίτερα στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών.
Στο επίκεντρο των συνομιλιών αναμένεται να βρεθεί η διμερής στρατηγική συνεργασία, στη συνέχεια της υπογραφής της Συμφωνίας σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας τον περασμένο Νοέμβριο, οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως της πρόσφατης επίσκεψης του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα, καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τον Κόλπο.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Άμπου Ντάμπι, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί επίσης τους νέους χώρους της Ελληνικής Πρεσβείας.
























































