ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κύπρος, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ώρες κράτησε η «ανακωχή» Τουρκίας – Ελλάδας μετά τη χθεσινή συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μηστοτάκη και η Άγκυρα εξαπέλυσε και πάλι τα βέλη της κατά της χώρας μας κατηγορώντας τη για «μαξιμαλιστικές θέσεις», σύμφωνα με τον ιστότοπο skai.gr.
Με αφορμή την κοινή δήλωση των επτά χωρών της Μεσογείου που έγινε στις 11 Ιουνίου και μετά τις συναντήσεις του Τούρκου προέδρου με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας για άλλη μια φορά δηλώνει ότι δεν έχει κανένα νόημα ούτε και αξία η κοινή δήλωση των υπουργών Εξωτερικών της Μεσογείου.
Μάλιστα, κάνει λόγο για μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στην Ανατολική Μεσόγειο και της Κύπρου για το Κυπριακό και τονίζει ότι χωρίς την Τουρκία και το ψευδοκράτος δεν μπορεί να υπάρχει συνεργασία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.























































