ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας στην άτυπη υπουργική συνάντηση για τη Συρία

Ο Δένδιας στην άτυπη υπουργική συνάντηση για τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συμμετάσχει σε άτυπη Υπουργική συνάντηση για τη Συρία που θα λάβει χώρα στο περιθώριο της Υπουργικής Συνάντησης της Παγκόσμιας Συμμαχίας εναντίον του «Ισλαμικού κράτους» που λαμβάνει χώρα σήμερα στην Ρώμη.

Στην εν λόγω συνάντηση θα συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός κρατών, οι οποίες έχουν εμπλοκή ή ιδιαίτερη συνεισφορά όσον αφορά τις εξελίξεις στην Συρία.

Η εν λόγω συμμετοχή εντάσσεται στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος της Ελλάδας για τις εξελίξεις στην Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» – «…οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν μας άρεσε, δεν μας βόλευε»

Νίκος Δένδιας: «Δεν ανήκω σε αυτούς που έχουν πιστέψει το αφήγημα των “ήρεμων νερών”»

Νίκος Δένδιας: Δεν ρωτάμε το ΝΑΤΟ που θα πάμε τους «Patriot»

Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα – Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»

Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...