Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος ο Μητσοτάκης – Προσπαθεί να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος ο Μητσοτάκης – Προσπαθεί να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ανακοίνωση, μετά το μνήμα του Πρωθυπουργού για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά και για την είσοδο σε κλειστούς χώρους διασκέδασης και εστίασης μόνο σε εμβολιασμένους, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται: «Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη διαχείριση της πανδημίας.

»Για να μην παραδεχθεί πως απέτυχε στο στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο, απλά τον αναδιατυπώνει με λαθροχειρίες, μιλώντας για εμβολιασμό του 70% ως το τέλος του καλοκαιριού, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

»Πέρα από τον εμβολιασμό των υγειονομικών, ο οποίος αποτελεί μονόδρομο για την προστασία των ασθενών, ανακοίνωσε πως οι κλειστοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο για τους εμβολιασμένους, πετώντας πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες.

»Επιμένει στα διχαστικά προνόμια των εμβολιασμένων, όταν έχει εμβολιαστεί μόνο το 45% των πολιτών σε μεγάλο βαθμό με δική του υπαιτιότητα.

»Διότι ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά και ότι έχει αποτύχει και ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του και ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, γιατί πλέον δεν τον ακούνε οι πολίτες. Προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό»​.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Επί Τσίπρα το 52% ζούσε καλύτερα – Στο 21,4% η ΝΔ του Μητσοτάκη

Σαμαράς σε Τασούλα: Ο Μητσοτάκης ξεπλένει την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πληθωρισμός και η ακρίβεια φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλήρως ενσωματωθεί στο δόγμα του Τραμπισμού και του «drill baby drill»

Υπεγράφησαν οι συμφωνίες με Chevron-HELLENiQ ENERGY για τους υδρογονάνθρακες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...