ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ για να αναγκάσει μικρό σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας της Κύπρου, να αποσυρθεί από περιοχή στην οποία περιπολούσε.
Σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία, το σκάφος της Λιμενικής με έδρα το αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου και τριμελές πλήρωμα, βρισκόταν γύρω στις 3.30 το πρωί σε περιπολία 11 ναυτικά μίλια ανοικτά της Τηλλυρίας, για αντιμετώπιση του φαινομένου της αυξημένης μεταναστευτικής ροής, που έρχεται από τα τουρκικά παράλια, όταν σε κάποιο σημείο προσεγγίστηκε από τουρκική ακταιωρό.
Ξαφνικά, η τουρκική ακταιωρός άρχισε να καταδιώκει το σκάφος της Λιμενικής, κάνοντας μάλιστα και χρήση πυρών για εκφοβισμό.
Η πρόκληση συνεχίστηκε, αφού η τουρκική ακταιωρός συνέχισε να καταδιώκει το πλοιάριο της Λιμενικής, σχεδόν μέχρι την είσοδο του αλιευτικού καταφυγίου Κάτω Πύργου.
Η Αστυνομία αναμένεται να ενημερώσει το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών για την υπόθεση.























































