ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ουκρανία, Τζο Μπάιντεν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα υποδεχθεί τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο στις 30 Αυγούστου, ανακοίνωσε η αμερικανική προεδρία.
Θέματα συζήτησης στη συνάντηση των δύο ηγετών θα είναι η κυριαρχία της Ουκρανίας καθώς και ενεργειακά ζητήματα, διευκρίνισε η ανακοίνωση.
Ο Μπάιντεν, πρόσθεσε ο Λευκός Οίκος, θα επαναδιατυπώσει «την ακλόνητη στήριξη των ΗΠΑ στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας μπροστά στην συνεχιζόμενη επιθετικότητα της Ρωσίας στο Ντονμπάς και στην Κριμαία».
Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν επίσης τις προσπάθειες του Κιέβου κατά της διαφθοράς.























































