ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του την γαλλική εταιρία που κρύβει παράνομα από το 2016», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Συνεχίζει να παραβιάζει το νόμο και δεν απαντά στο απλό ερώτημα: Τι κρύβει η εν λόγω εταιρία και δεν την δηλώνει;», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ επισημαίνει ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η αποκάλυψη της παρανομίας από τον Πρωθυπουργό θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.
«Στο καθεστώς του κ. Μητσοτάκη αρκούν τα τηλεφωνήματα στα κανάλια, αφού από όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας μόνο το Open είχε ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις και την τραγελαφική προσπάθεια συγκάλυψης στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης.
»Ούτε καν η Δημόσια Τηλεόραση, η οποία για ακόμη μία φορά λογόκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για χάρη του “αυτοκράτορα”», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Ο κ. Μητσοτάκης, όσο και να προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα σε κακέκτυπο απολυταρχικών καθεστώτων, να ξέρει ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό.
»Η αλήθεια θα λάμψει και ο ίδιος, όση προστασία και αν έχει από τα Μέσα, θα κληθεί να λογοδοτήσει», καταλήγει.
























































