ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Λαθρομετανάστες, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μετανάστες,

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Αβραμόπουλο εξαπέλυσε η τομεάρχης Εσωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή όσα υποστήριξε κατά την διάρκεια της ακρόασής του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
“Τα σημερινά χάλια της Ελλάδας δεν είναι τυχαία. Προκλήθηκαν από ένα σύστημα εξουσίας που ενδιαφέρεται μόνο για καρέκλες και όχι για την Πατρίδα” σημειώνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη επειδή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι είναι αντίθετος με την ανέγερση του φράκτη στον Έβρο διότι όπως τόνισε «τέτοιες πρακτικές ενισχύουν την έννοια του φρουρίου».
Διαβάστε όλη την δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη:
«Χθες, ακούγοντας κατάπληκτοι τον κ. Αβραμόπουλο να απαντά σε ερωτήσεις ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες, όλοι πλέον έχουν καταλάβει γιατί η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται στην Ε.Ε. Στόχος των κυβερνώντων δεν είναι το εθνικό συμφέρον, αλλά η διατήρηση ή κατάληψη ενός ακόμα αξιώματος.
Αυτός ήταν και ο λόγος που, σε ό,τι αφορά το κορυφαίο για την Ελλάδα πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, οι τοποθετήσεις του κ. Αβραμόπουλου χαρακτηρίσθηκαν από πολιτικαντισμό και αντιστροφή της πραγματικότητας την οποία βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελλήνων στη χώρα μας.
Έτσι για την ανέγερση του φράχτη στον Έβρο, ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος διαφωνεί «διότι τέτοιες πρακτικές ενισχύουν την έννοια του φρουρίου»!
Ο πολιτικός εκείνος λοιπόν που είναι ακόμα υπεύθυνος για την προστασία της Πατρίδας διαφωνεί με ένα στοιχειώδες προστατευτικό μέτρο που μέχρι και το λαθρολάγνο ΠΑΣΟΚ έκρινε ως απολύτως απαραίτητο και υλοποίησε το 2011!
Ταυτόχρονα, ο ίδιος πατριώτης υπουργός είπε πως η μετανάστευση στην Ευρώπη «δεν πρέπει να μας προκαλεί φόβο», καθώς την θεωρεί απαραίτητη, φτάνοντας στο σημείο να την χαρακτηρίσει «κρίσιμη για μία Ευρώπη γηράσκουσα»!
Συμπέρασμα: τα σημερινά χάλια της Ελλάδας δεν είναι τυχαία. Προκλήθηκαν από ένα σύστημα εξουσίας που ενδιαφέρεται μόνο για καρέκλες και όχι για την Πατρίδα».























































