ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διακοπές υδροδότησης στην Αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις Αφίδνες.
Το πρόβλημα, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ εστιάζεται σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο και σε περιοχές των Βορείων Προαστίων, όπως Διόνυσος, Κηφισιά, Μελίσσια, Πεντέλη, Ντράφι, Μαρούσι, Πεύκη, Βαρυμπόμπη, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πολυδένδρι και Αφίδνες, ενώ οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης, με συνέπεια τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Νερού στο Πολυδένδρι.
Οι υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι τα συνεργεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η όχληση των καταναλωτών.
Ωστόσο, η πυρκαγιά προς το παρόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, γι’ αυτό η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση.
Η Εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση πλήρους λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Νερού στο Πολυδένδρι.























































