ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βαρυθυμιάδης, Εύξεινος Πόντος, Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, Πόντιοι, Τουρκία,

















































Δήλωσε τον Λόφο Καστά στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πάρει αγροτική επιδότηση
Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή
Εκδικάστηκε στο Εφετείο Θράκης η έφεση του «Συλλόγου Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε στη Δυτική Θράκη»
Ιρανικά ΜΜΕ: Ο Αλί Χαμενεΐ σε υπόγειο καταφύγιο - Το Ιράν ετοιμάζεται για αμερικανική επίθεση
Οικιστικό Πρόγραμμα Υπ. Εθνικής Άμυνας: Επανήλθαν στην κυριότητα του ΥΕΘΑ ακίνητα στην Αττική συνολικής έκτασης 114. 363 τ.μ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε σχόλιό του για τη σύλληψη του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, καταδικάζει «την απαράδεκτη τουρκική κίνηση εναντίον του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Γ. Βαρυθυμιάδη».
Και προσθέτει: «Η κράτησή του είναι επιθετική κίνηση, στην οποία πρέπει άμεσα να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση».
Από την πλευρά του το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει το «απαράδεκτο γεγονός της απαγόρευσης εισόδου, κράτησης και απέλασης από τις τουρκικές αρχές, του Γ. Βαρυθυμιάδη, Προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κατά τη μετάβαση του στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας».























































