ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ερώτημα που έθεσε νωρίτερα προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Πυροσβεστικής, για το αν απειλούνται με ΕΔΕ πυροσβέστες, σημειώνοντας ότι δεν έχει απαντηθεί ακόμα.
«Έχουν περάσει 6 ώρες και τόσο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και η ηγεσία της Πυροσβεστικής δεν απαντούν στο ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ, αν απειλούνται με ΕΔΕ οι πυροσβέστες που αποκάλυψαν την άθλια κατάσταση των πυροσβεστικών οχημάτων, την απουσία εναέριων μέσων και τον ανύπαρκτο συντονισμό στην καταστροφική πυρκαγιά στην βόρεια Εύβοια», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Προειδοποιούμε τους επιτελείς του κ. Μητσοτάκη να μην τρέφουν αυταπάτες ότι μέσω της σιωπής θα “θάψουν” και αυτό το θέμα», προσθέτει.
























































