ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

















































Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ο Ερντογάν λόγω Τραμπ αποθρασύνθηκε και διέταξε τους Κούρδους της Συρίας να παραδώσουν τα όπλα τους αλλιώς θα πεθάνουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στην εμπλοκή της στην ονοματολογία για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας έβαλε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, τονίζοντας πως θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση.
“Το Σύνταγμα είχε τους Αγανακτισμένους. Τώρα, αν βάλουμε αυτούς που έχουν ειπωθεί για Πρόεδροι της Δημοκρατίας, δεν φτάνει το Σύνταγμα” είπε στο Mega.
“Εάν ψήφιζε ο κόσμος, θα απαντούσα ναι…” συμπλήρωσε η κ. Αρβελέρ.
Στο μεταξύ, επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχρισε η Γλύκαντζη – Αρβελέρ. Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τα πολιτικά πράγματα είπε, κάνοντας πρόβλεψη για το επόμενο κόμμα που θα είναι κυβέρνηση, ότι «ιστορικά στην Ελλάδα αυτοί που είναι στην αντιπολίτευση έρχονται στην συμπολίτευση και καταλαμβάνουν την κυβέρνηση».
Όσο αφορά την σημαντική ανασκαφή στην Αμφίπολη η κυρία Αρβελέρ είπε ότι μνημείο είναι Ελληνικό και Μακεδονικό και αυτό το στηρίζει σε ιστορικά γεγονότα ενώ συμπλήρωσε ότι “αυτός που το έφτιαξε είχε μεγάλη επιρροή στην περιοχή”.























































