ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκονται πλέον οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 46χρονου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου αποφάσισε τελικά, όπως μεταδίδει το cretapost.gr να μετατρέψει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση στους τέσσερις οπαδούς του Ηροδότου που φαίνεται να είναι οι πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη.
Μέσα της επόμενης βδομάδας θα κληθούν να καταθέσουν τα δύο άτομα που κατονόμασαν το ζευγάρι των φιλάθλων του Εθνικού πριν λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος και η 34χρονη κατονόμασαν δύο άτομα ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων τα οποία αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αρχές.























































