ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αναφορά στο δημόσιο χρέος της χώρας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απελευθερώσει στην ουσία τον υπερδανεισμό των δήμων.
«Απελευθερώνει τη δυνατότητα των δήμων να υπερδανείζονται με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να χρεοκοπούν ξανά και το δημόσιο χρέος της χώρας να αυξάνεται», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης.
«Σε μια φάση που το δημόσιο χρέος της χώρας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (236%), η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα, καταργεί όλα τα φρένα-εμπόδια δανεισμού και υπερχρέωσης των δήμων που εφαρμόζονταν τα τελευταία χρόνια.
»Φρένα-εμπόδια που είχαν θεσπιστεί όταν το δημόσιο χρέος ήταν σημαντικά χαμηλότερο, 171% επί του ΑΕΠ.
»Απελευθερώνει τη δυνατότητα των δήμων των υπερδανείζονται με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να χρεοκοπούν ξανά και το δημόσιο χρέος της χώρας να αυξάνεται.
»Κάνω έκκληση να αντιδράσουν μαζί μας και όλοι εκείνοι που αντιπαλεύουν την υπερχρέωση της χώρας, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας διαφόρων επειδή ανήκουν ή στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία.
»Να απαιτήσουν από τον κ. Μητσοτάκη την ακύρωση της σημερινής διάταξης του Υπουργείου Εσωτερικών.
»(Επισυνάπτονται η σημερινή κυβερνητική διάταξη καθώς και τι ακριβώς είχε θεσμοθετηθεί με την παράγραφο 1 του άρθρου 264 του Ν 3852/2010, που καταργήθηκε)».


























































