ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ώρες τρόμου βίωσε μια 18χρονη κοπέλα στην Κίσαμο στη δυτική Κρήτη, η οποία δέχτηκε επίθεση ενώ περπατούσε αμέριμνη, μεταδίδει η ιστοσελίδα FlashNews.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έριξε στα μάτια ένα υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.
Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο και ο άγνωστος ετράπη σε φυγή.
Περίοικοι μετέφεραν την 18χρονη στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.
Την Πέμπτη η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.
Άμεσα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων με στόχο να αναγνωριστεί ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικας.























































