ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ώρες τρόμου βίωσε μια 18χρονη κοπέλα στην Κίσαμο στη δυτική Κρήτη, η οποία δέχτηκε επίθεση ενώ περπατούσε αμέριμνη, μεταδίδει η ιστοσελίδα FlashNews.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έριξε στα μάτια ένα υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.
Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο και ο άγνωστος ετράπη σε φυγή.
Περίοικοι μετέφεραν την 18χρονη στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.
Την Πέμπτη η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.
Άμεσα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων με στόχο να αναγνωριστεί ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικας.























































