ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
Φοιτητικό συλλαλητήριο για το κόστος σπουδών και τη στέγαση: «Κατασκηνώνουμε στο Σύνταγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 25χρονη, καθώς κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού και ήταν όμηρος, ενός ατόμου, για δεκατέσσερις ημέρες, μέσα σε ένα διαμέρισμα στην καρδιά της Χαλκίδας.
Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής, την κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.
Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber, όπου την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα.
Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου και πήγε στη Χαλκίδα.
Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100.
Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.






















































