ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε το ζευγάρι στα Γλυκά Νερά.
Οι ανακριτικές Αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, που αφαίρεσε ο πιλότος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προχώρησε σε αυτή την πράξη πριν ή μετά το άγριο έγκλημα.
Ουσιαστικά, εάν αποδειχτεί ότι ο συζυγοκτόνος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν από τη δολοφονία, τότε ενισχύεται το σενάριο περί προμελέτης του εγκλήματος.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση.
Και αυτό, γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.
Οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης,
Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο.























































