ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαδάκτυλος: «Θα ήταν λάθος η αναβολή εορταστικών εκδηλώσεων, θα δίχαζαν το κόσμο»

Εξαδάκτυλος: «Θα ήταν λάθος η αναβολή εορταστικών εκδηλώσεων, θα δίχαζαν το κόσμο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Θα ήταν λάθος η αναβολή εορταστικών εκδηλώσεων, θα δίχαζαν το κόσμο. Αλλά πρέπει να δούμε τα μέτρα ώστε ο τρόπος διεξαγωγής να μην επιδεινώσει το επιδημιολογικό φορτίο».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στην ΕΡΤ και επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η κοινωνία χρειάζεται ηρεμία».

Πρέπει όπως είπε, να σταματήσει η διαμάχη εμβολιαστών- αντιεμβολιαστών, αλλά και να ξεπεραστούν αδικαιολόγητοι φόβοι, σχετικά με τον εμβολιασμό.

Η λύση είναι οι εμβολιασμοί όπως μας έδειξαν άλλες χώρες, όπως η Δανία, η Νορβηγία, η Πορτογαλία και η Ισλανδία, συμπλήρωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και κάλεσε να γίνει ο Οκτώβριος μήνας εμβολιασμού για τη Βόρεια Ελλάδα όπου επικρατεί αναστάτωση λόγω μέτρων αλλά και «αντιφάσεις», όπως οι τελευταίες συναυλίες κοσμοσυρροής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr