ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 28η Οκτωβρίου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μαθητική Παρέλαση, Παρέλαση,


















































Σε τουρκική φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά
Σοκ στην Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες στην πρώτη γραμμή λόγω έλλειψης φαγητού
Νίκος Δένδιας: Οι Τούρκοι μάς βρίζουν και απειλούν - «Έχω αποφύγει τον πειρασμό να απαντήσω σε οτιδήποτε από αυτά»
POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο
Ο Νίκος Δένδιας «χτίζει» στρατό drone με άμυνα αντί-drone - «Έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα ήταν λάθος η αναβολή εορταστικών εκδηλώσεων, θα δίχαζαν το κόσμο. Αλλά πρέπει να δούμε τα μέτρα ώστε ο τρόπος διεξαγωγής να μην επιδεινώσει το επιδημιολογικό φορτίο».
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στην ΕΡΤ και επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η κοινωνία χρειάζεται ηρεμία».
Πρέπει όπως είπε, να σταματήσει η διαμάχη εμβολιαστών- αντιεμβολιαστών, αλλά και να ξεπεραστούν αδικαιολόγητοι φόβοι, σχετικά με τον εμβολιασμό.
Η λύση είναι οι εμβολιασμοί όπως μας έδειξαν άλλες χώρες, όπως η Δανία, η Νορβηγία, η Πορτογαλία και η Ισλανδία, συμπλήρωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και κάλεσε να γίνει ο Οκτώβριος μήνας εμβολιασμού για τη Βόρεια Ελλάδα όπου επικρατεί αναστάτωση λόγω μέτρων αλλά και «αντιφάσεις», όπως οι τελευταίες συναυλίες κοσμοσυρροής.























































