ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ενέργεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιταλία, Ρωσία, Σύνοδος G20, Τζο Μπάιντεν, Φυσικό Αέριο,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και συζήτησαν τις προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι η Ρωσία δεν θα χειραγωγήσει τις ροές φυσικού αερίου για πολιτικούς σκοπούς, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος το Σάββατο σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ο Μπάιντεν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη για τη Σύνοδο Κορυφής της G20, υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό «να διασφαλιστεί ότι η Ρωσία δεν μπορεί να χειραγωγήσει τις ροές φυσικού αερίου για επιβλαβείς πολιτικούς σκοπούς», ανέφερε ο Λευκός Οίκος, προσθέτοντας ότι ο Μπάιντεν και η Μέρκελ συζήτησαν επίσης την κατάσταση στο Αφγανιστάν.























































