Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάμος: Σε οδό «Άρη και Κλαίρης» μετονομάστηκε ο δρόμος που έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό οι δυο μαθητές

Σάμος: Σε οδό «Άρη και Κλαίρης» μετονομάστηκε ο δρόμος που έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό οι δυο μαθητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, από τον φονικό σεισμό των των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο και έγινε η αιτία να χάσουν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά, ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη.

Τα άτυχα παιδιά καταπλακώθηκαν από την κατάρρευση τοίχου, ενώ επέστρεφαν από το σχολείο.

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων παιδιών, το δημοτικό συμβούλιο του νησιού αποφάσισε τη μετονομασία του δρόμου όπου έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο από «Μνησάρχου» σε «Μαθητών Άρη και Κλαίρης».

«Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων μαθητών στον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020», δήλωσε για την απόφαση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Κολλάρος.

Η ανάρτηση του πατέρα που ραγίζει καρδιές

Ο πατέρας του Άρη ράγισε καρδιές με μία ανάρτηση στο Facebook, όπου θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του με τον γιο του, λίγα μόλις λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο.

«Ένας χρόνος μετά… Ένας χρόνος που πέρασε πολύ δύσκολα στην καθημερινότητα μα πέρασε και πολύ γρήγορα.

»Δεν ξέρω πως πρέπει να το εξηγήσω.

»Σε μια άλλη ζωή… ο Άρης και η Κλαίρη είναι μαζί… και ζούνε αυτό που δεν πρόλαβαν να ζήσουν στην επίγεια ζωή.

»Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ίσως το μάθουμε όταν κι εμείς φύγουμε απ΄ αυτή τη ζωή. Άρη και Κλαίρη σας αγαπάμε», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Χίος: Συνελήφθη 61χρονος Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr